Scandal pe stradă în Complexul Studențesc din Timișoara, trei tineri s-au luat...

Scandal pe stradă în Complexul Studențesc din Timișoara, trei tineri s-au luat la bătaie

1
DISTRIBUIȚI

Trei tineri, cărora alcoolul le-a luat mințile, au fost surprinși de polițiștii locali aflați în patrulare în timp ce se băteau în Complexul Studențesc din Timișoara, noaptea trecută.


Astfel, oamenii legii i-au observat cum își aplicau reciproc lovituri în fața unui magazin de pe Aleea Studenților, unul dintre tineri prezentând mai multe lovituri la nivelul capului.

„Polițiștii locali au intervenit imediat în vederea aplanării conflictului și acordării de îngrijiri medicale specializate, iar în urma legitimării au constatat că este vorba despre N.A. de 21 de ani cu domiciliul în Orțișoara, jud. Timiș, M.V. de 36 de ani din comuna Vermeș, jud. Caraș Severin și M.D. de 22 de ani din Petroșani, Hunedoara”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Cei trei tineri au fost predați ulterior pentru continuarea cercetărilor polițiștilor din cadrul Biroului pentru Centru Universitar în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

1 COMENTARIU

  1. Exact plevusca mediocră ce ne intoxica cu afluenta lor regulată in capitala bănățeană. Toți derbedeii din zonele miniere din Hunedoara, Caras, Gorj și periferiile județului.
    Ar trebui reacții mult mai dure din partea poliției la astfel de manifestări ce ne fac orașul de rușine în prag de Capitală Culturală , cat și pedepse mai exemplare din partea judecătorilor. Daca nu or fii și ei veniti de prin acele ținuturi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.