TM 2021 caută voluntari pentru evenimentul IMPULS. Ce promisiune fac organizatorii

TM 2021 caută voluntari pentru evenimentul IMPULS. Ce promisiune fac organizatorii

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii  a anunțat că are nevoie de voluntari pentru perioada perioada 10-14 iulie când are loc evenimentul IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție, realizat în parteneriat cu Sezonul Româno-Francez (partener principal) și Institutul Francez din Timișoara.

Este vorba despre o serie de spectacole de teatru și de dans care vor sparge barierele clasicului, dar și întâlniri față în față cu artiștii.


Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Sfântu Gheorghe vor fi scene pentru momente inedite. Dansuri și jonglerii surprinzătoare, teatru experimental îi vor provoca pe timișoreni să urmărească spectacole ieșite din comun.

”Între 10 și 14 iulie, seara, e nevoie de sprijin pentru evenimentele ce vor avea loc în Piața Libertății, Piața Sf. Gheorghe și Piața Victoriei. Căutăm voluntari care doresc să ajute la organizare, ei vor reconstrui scenele și vor fi adevărați constructori ai acestor momente artistice.Doritorii pot completa un formular online pe site-ul nostru https://forms.gle/hX1KHDkXKCVHJfVk7. În 5 iulie 2019, de la ora 16.00, suntem la Centrul Multifuncțional Bastion să ne organizăm împreună pentru IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție. Haideți și voi!”, se arată în comunicatul asociației.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.