Trafic restricționat temporar în unele zone, de Ziua Timișoarei. Vezi programul complet...

Trafic restricționat temporar în unele zone, de Ziua Timișoarei. Vezi programul complet al evenimentelor

0
DISTRIBUIȚI

trafic inchis

Anunț important pentru șoferi făcut de Primăria Timișoara. Reprezentanții instituției informează că vor fi impuse măsuri de restricționare a traficului rutier în unele zone din oraș în data de 3 august, cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la instaurarea administraţiei româneşti.

Astfel, este nevoie să fie luate aceste măsuri pentru desfăşurarea unor ceremoniale militare şi religioase.


Și anume, în intervalul orar 08.15 – 08.40 în Piaţa Petru Maior, la monumentul Col. Virgil Economu, în intervalul orar 09.45 – 10,35 în Piaţa Unirii, în intervalul orar 11.25 – 11.45 la monumentul Ostaşului Român din Parcul Central și în intervalul orar 09.00 -13.00, pe bd. Republicii, pe tronsonul Pasaj Jiul – Gara de Nord se va forma dispozitivul de defilare, iar defilarea detaşamentului de onoare va fi pe bd. Regele Ferdinand. Prin urmare, Primăria Timișoara anunță că se va interzice şi staţionarea autovehiculelor pe str. Jiul şi Bd. Republicii.

De asemenea, efectivele MApN se vor deplasa pe traseul: DUS-str. Chişodei-str. Bujorilor-str. Emile Zola-bd. Constantin Brâncoveanu–bd. General Ion Dragalina -bd. Republicii-Pasaj Jiul, ÎNTORS: bd. Republicii-bd. Regele Ferdinand-bd. Mihai Eminescu-bd. Liviu Rebreanu-bd. Constantin Brâncoveanu-str. Bujorilor- str. Chişodei.

Programul complet al evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Timișoarei poate fi consultat AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.