Traficul prin pasajul Michelangelo din Timișoara, închis duminică

Traficul prin pasajul Michelangelo din Timișoara, închis duminică

0
DISTRIBUIȚI

Șoferii nu vor mai putea circula prin pasajul Michelangelo, duminică, timp de mai multe ore. Primăria Timișoara anunță că traficul rutier va fi închis între orele 13.30 – 23.00, pe traseul B-dul Vasile Pârvan – pasaj Michelangelo – B-dul Corneliu Coposu, în vederea desfăşurării activităţilor culturale şi sportive “VpB Fest” (Verde pentru biciclete), ediţia a 2-a.

„Condiţia pusă organizatorilor este de a nu afecta traficul rutier în zona intersecţiei bd. Mihai Viteazul-bd. Vasile Pârvan, respectiv pe străzile Michelangelo- Cluj- FC Ripensia şi Spl. Nistrului- Pestalozzi-bd. Corneliu Coposu”, a informat Primăria Timișoara.

Cea de-a doua ediție a festivalului VpBFest începe la ora 14.00, duminică, și va avea loc în mijlocul străzii.

De la ora 14.30 până la ora 16.30, timișorenii se vor putea bucura de spectacolul oferit de bicicliștii care vor participa la concursul de viteză ”CriteriumTM”.


Acesta se va desfășura pe traseul: Bulevarul Vasile Pârvan – prin pasajul Michelangelo cu întoarcere înainte de fântâna arteziană de pe Bulevarul Corneliu Coposu. Pentru cei mai mici dintre bicicliști cursa va începe la ora 16.30.

Începând cu ora 17.30, participanții sunt invitați să se bucure de activitățile gratuite organizate de partenerii evenimentului.

„Dacă la cortul IPJ Timiș vă vor aștepta polițiștii rutieri gata să vă răspundă la toate nelămuririle legate de legislația rutieră pentru bicicliști și să vă testeze reflexele pe bicicleta beată, la cortul SMURD veți putea participa la cursul de prim ajutor pregătit de medici. Jucătorii de la Politehnica Timişoara le dau întâlnire suporterilor la un tenis de picior, în timp ce pasionații de cărți sunt invitați la mini biblioteca pregătită de Două Bufnițe”, a informat Verde pentru Biciclete.

De asemenea, pe mijlocul B-dului Vasile Pârvan sunt pregătite ateliere pentru toate vârstele, de la reciclare creativă la lectură de povești. La ora 19.00, pe B-dul Corneliu Coposu va avea loc o sesiune de yoga în mijlocul străzii, iar începând cu ora 20.30, Alexandru Ștefănescu, finalist „Românii au talent” (2018), îi va încânta pe cei prezenți cu un concert în aer liber, la intrarea în pasajul Michelangelo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.