Ucigașul de la Făget, capturat la câteva sute de metri de casa...

Ucigașul de la Făget, capturat la câteva sute de metri de casa sa din Bichigi. Declarații halucinante, făcute după ce a fost încătușat UPDATE 3 Ce droguri a consumat criminalul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Ionel Boldea, bărbatul căutat de toată lumea după asasinatul de la Făget și atacurile de la Temerești, a fost capturat, la mai puțin de 24 de ore de la atacuri, în această dimineață, în jurul orei 2.30, de către un echipaj al Poliției de Frontieră în localitatea Bighici, la câteva sute de metri de locuința sa.

Polițiștii aflați în filtru au observat că se apropie un Volkswagen Golf cu farurile stinse și i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Când vehiculul a oprit, polițiștii de frontieră și agenții de la Poliția Rutieră l-au imobilizat pe bărbatul căutat, care nu a opus rezistență. „Am niște bani în buzunarul din spate.


Eu vreau să vă fac munca cât mai ușoară. Dacă știți ce se întâmplă în lumea asta”, le-a spus Boldea polițiștilor. Când a fost întrebat de ce a comis asasinatul, a susținut că „din cauza unei icoane dintr-o cameră. Mă duceam acasă să fac un duș. Am stat până acum într-un pom. Mașina este a lui Ionuț, a unui prieten care a lăsat-o la Povergia, care e la pescuit fraudulos. Icoana de argint m-a scos afară din casă la 6 dimineața și m-a făcut să fac unele lucruri, să am o forță inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om”.

Desculț, Boldea a susținut că are la el 580 lei, trei mere în buzunar și un pahar. „Acum merg la pușcărie 10 ani. Când fugeam după icoană, icoana efectiv m-a luat după ea”, a susținut acesta. Bărbatul a fost reținut și dus la audieri.

UPDATE Ionel Boldea a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pentru audieri. Acesta a testat pozitiv pentru droguri, fiind acuzat de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducere sub influența stupefiantelor.

UPDATE 2 Surse din cadrul anchetei au declarat că Ionel Boldea ar fi consumat trei tipuri de droguri, printre care și cocaină. De asemenea, tânărul le-ar fi spus polițiștilor că a consumat droguri înainte de comiterea atacurilor.

UPDATE 3 Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea prezentei drogurilor, a reieșit ca Ionel Boldea ar fi consumat trei tipuri de stupefiante: cocaina, amfetamina și marijuana

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.