Un elev din vestul țării s-a spânzurat după ce a dat bacalaureatul

Un elev din vestul țării s-a spânzurat după ce a dat bacalaureatul

0
DISTRIBUIȚI

Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraș, la o zi după ce susținuse examenul de Bacalaureat, fiind absolvent al Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a declarat, astăzi, că nu există suspiciuni în privința morții tânărului, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

„Polițiștii au fost sesizați vineri după amiază printr-un apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Combatare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi poliţişti ai Serviciului Criminalistic.


Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor”, a spus Dinu.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că adolescentul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac situat într-o pădurice din spatele unei benzinării de pe strada Ștefan cel Mare din Oradea, apelul la 112 aparținând unui cetățean care trecea prin zonă.

Adolescentul nu a lăsat niciun bilet, astfel că nimeni nu înțelege ce l-ar fi determinat să recurgă la un asemenea gest, mai ales că fusese un elev cu rezultate bune la învățătură, excela la limbile străine, fiind pasionat în special de limba chineză. Tânărul tocmai susținuse examenul de Bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.