Un elev premiant din vestul țării s-a spânzurat înainte de BAC. Apropiații...

Un elev premiant din vestul țării s-a spânzurat înainte de BAC. Apropiații spun că nu a mai suportat umilințele la care era supus

0
DISTRIBUIȚI

george costache

Durere fără margini într-o familie din vestul țării. Un băiat de 18 ani, din orașul Petrila, județul Hunedoara, a luat decizia de a-și pune capăt zilelor. Astfel, adolescentul s-a spânzurat de creanga unui copac, la marginea orașului, cu o seară înainte de a susține prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat.

Potrivit Adevărul.ro, cei care l-au găsit fără suflare au observat că băiatul purta un tricou cu mesajul „The Walking Dead” (în traducere aproximativă „Mortul Umblător”, de asemenea titlul unui popular serial american).


Apropiații acestuia susțin că băiatul, care provenea dintr-o familie modestă, era de multe ori umilit de alți tineri, fiind poreclit „Zombie”.

„Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura: ţi-au zis Zombi. Aşa că ai decis sa pui capăt, agăţându-te şi lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simţit şi îmi pare aşa rău că în ultimul timp n-am mai fost aşa apropiaţi. Ştiu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alţii să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simţit tu. De aceea vreau să vă rog şi să vă încurajez să fiţi buni şi plini de compasiune şi de dragoste faţă de cei din jurul vostru, pentru ca niciodată nu ştiţi prin ce trec şi ce simt ei. Nu merită să faci un om sa sufere, să-l răneşti. Pentru că oamenii sunt printre cele mai frumoase lucruri din lumea aceasta. Şi nici un suflet nu merită să sufere atât de mult încât să îşi dorească să îşi ia viaţa”, a scris o fostă prietenă a adolescentului, pe Facebook.

Adolescentul care s-a spânzurat se numește George Costache și a absolvit Grupul Școlar „Constantin Brâncuși” din Petrila cu o medie generală peste nouă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.