Unicredit Bank a deschis o nouă sucursală pentru timişoreni, în ansamblul mixt...

Unicredit Bank a deschis o nouă sucursală pentru timişoreni, în ansamblul mixt Iulius Town

0
DISTRIBUIȚI

UniCredit Bank a inaugurat, în ansamblul Iulius Town, o nouă sucursală bancară pentru clienţii săi din Timişoara. Aceasta este situată la etajul întâi al clădirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3), în proximitatea parcului Iulius Gardens şi a Iulius Mall.

„Prin lansarea noii sucursale din cadrul ansamblului Iulius Town aducem și în Timișoara un nou model de deservire a clienților, care implică soluții dintre cele mai moderne de interacțiune digitală cu banca, dar și o experiență cât mai placută, rapidă și asistență acordată personal clienților. Poziționarea în cadrul ansamblului de birouri Iulius Town oferă proximitate și un spațiu primitor, prietenos”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

În noul spațiu, UniCredit pune la dispoziția clienților săi persoane fizice, corporate sau clienți de leasing numeroase îmbunătățiri, printre care se numără consultanță personalizată oferită încă de la intrare pentru orientarea către punctele de interes, optimizarea fluxului de clienți prin sisteme automatizate și spații dedicate de discuție, cu soluții mobile de banking. Pentru o eficientizare a timpului petrecut în sucursală, clienții pot alege, încă de la intrare, să apeleze la un consultant pentru direcționare către ghișeul potrivit și/sau să utilizeze sistemul digital de tichete de ordine. De asemenea, există spații special amenajate unde sunt disponibile tablete cu acces la internet, pe care clienții le pot folosi în scop personal pe durata de așteptare. O altă noutate a noii sucursale este reprezentată de sistemul de feedback digital, direct corelat cu serviciile accesate, prin care poate fi monitorizat în timp real nivelul de satisfacție al clienților.

Despre Iulius Town Timişoara

UBC 3 este cea mai nouă clădire de birouri livrată pe piaţa din Timişoara, de companiile Iulius şi Atterbury Europe.


Face parte din Iulius Town, primul proiect mixt din vestul ţării. UBC 3 a fost finalizată în luna martie, are peste 19.000 mp şi se alătură celor două imobile de birouri inaugurate în anul 2017: UBC 1 (13.000 mp) şi UBC 2 (18.000 mp).

Clădirea de birouri este poziţionată în vecinătatea Iulius Mall, astfel încât cei care lucrează în UBC 3 beneficiază de acces imediat la peste 350 de magazine, food court, restaurante, fitness center şi la o gamă variată de servicii. În plus, prin programul Card Partener, creat special pentru angajaţii din ansamblu, aceştia beneficiază exclusiv de promoţii de până la 25%, la sute de locaţii din mall.

Prima etapă a proiectului, care va fi inaugurată pe 30 august 2019, va include: cea mai mare zonă de retail din afara Capitalei, de peste 120.000 mp, noi branduri, 450 de magazine, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, piscină semi-olimpică, numeroase restaurante şi cafenele tematice, un parc, un centru de evenimente cu trei săli ultramoderne, 100.000 mp de spații office clasa A, un tunel auto şi 4.070 de locuri de parcare.

Despre UniCredit

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, oferind bazei de 26 milioane de clienţi o reţea unică vest-, central- şi est-europeană. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Solutions.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.