USR-istul Fritz denunță ”turneul trolilor” : ”Ar primi o copie după certificatul...

USR-istul Fritz denunță ”turneul trolilor” : ”Ar primi o copie după certificatul meu de naștere (cu autograf), din care ar reieși că sunt fiul nelegitim al lui Soros și Merkel”

0
DISTRIBUIȚI

Candidatul USR la funcția de primar al Timișoarei, Samuel Dominic Fritz, a reacționat, în această după amiază, printr-o postare pe contul său de Facebook la atacurile din mediul virtual după ce a fost desemnat oficial să lupte împotriva liberalului Nicolae Robu.

”Îmi imaginez, cu mult amuzament, cum ar fi să-i invit pe toți trolii care sunt revoltați de candidatura mea să se întreacă între ei cu argumentele lor, să văd cine câștigă. În prima rundă, aș aranja meciurile în felul următor: cel care știe că sunt evreu ascuns vs.


cel care știe că sunt neoprotestant sub acoperire, cel care crede că sunt securist vs. cel care crede că sunt spionul serviciilor germane, cel care e convins că sunt un oportunist care a manipulat niște naivi vs. cel care e convins că sunt un naiv care s-a lăsat manipulat de niște oportuniști, cel care zice că sunt un marxist vs. cel care zice că sunt agentul capitalismului global, cel care crede că nu am nici o competență vs. cel care mă crede un fel de Jason Bourne politic, pregătit de mulți ani de niște afaceriști germani, ca parte a unui plan diabolic de a pune mâna pe economia bănățeană, cel care știe că nici nu există casa de copii unde am făcut voluntariat vs. cel care știe că mă folosesc de povestea cu copiii pentru propagandă politică După mai multe runde eliminatoare, trolul câștigător ar primi o copie după certificatul meu de naștere (cu autograf), din care ar reieși că sunt fiul nelegitim al lui Soros și Merkel”, a scris Fritz.

Candidatul USR le-a transmis susținătorilor săi că ”Ei nu mă vizează pe mine, ci pe voi. Ei știu că nu există un motor mai puternic pentru schimbare decât un grup de oameni care au încredere unii în ceilalți. Încrederea noastră este spaima lor. Ținem aproape”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.