Explicația primarului Timișoarei pentru atacurile fără sfârșit al țânțarilor și efectele dezinsecției

Explicația primarului Timișoarei pentru atacurile fără sfârșit al țânțarilor și efectele dezinsecției

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe acțiuni de dezinsecție, atât din aer, cât și de la sol, au fost organizate în această vară cu scopul combaterii țânțarilor, căpușelor și a altor insecte, la Timișoara. Cu toate acestea, nu puțini sunt locuitorii care se plâng de faptul că în continuare sunt înțepați de țânțari.

Nicolae Robu recunoaște că și el suferă din cauza țânțarilor, dar că noua firmă care efectuează serviciile de dezinsecție și deratizare și-a făcut treaba.


Primarul Timișoarei susține că de vină ar fi vremea nebună din ultima perioadă.

„Locuitorii se plâng și mă plâng și eu ca simplu cetățean, că am și eu o sensibilitate la țânțari, nu una exagerată, dar îmi crează foarte mult disconfort înțepăturile de țânțari și, din păcate, timpul este de vină. S-a stropit și din aer, și de la sol, dar dacă a doua zi plouă, efectul substanțelor nu mai este cel scontat. Totul este sub control, se păstrează mostre, se trimit la laboratoare. Deci, noi facem tot ce este posibil să facem pentru a ne asigura că nu suntem păcăliți și nu despre asta e vorba, despre vreo păcăleală, ci pur și simplu ați văzut, vin ploi și pe neașteptate. Rețetele tehnologice cer să nu fi plouat cu un număr de ore înainte de a se stropi și să nu plouă un număr de ore după ce se stropește. din păcate”, a detaliat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că în acest an am avut parte de foarte multe ploi, motiv pentru care a fost „aproape imposibil” să se stropească împotriva țânțarilor cu respectarea acestor prescrieri tehnologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.