Accident cu trei răniți, o femeie a rămas încarcerată FOTO și VIDEO

Accident cu trei răniți, o femeie a rămas încarcerată FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Două mașini s-au ciocnit frontal pe podul din zona Subcetate, în Arad, trei persoane fiind rănite. Una dintre victime, o femeie, a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția echipajelor de urgență.

ISU Arad a trimis la fața locului un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ. Toate cele trei persoane rănit în urma coliziunii, două femei și un bărbat, au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la spital.

UPDATE „La data de 13 august a.c., în jurul orelor 14.30, o arădeancă de 37 de ani, a condus un autoturism pe strada Eugen Popa înspre bd.


Nicolae Titulescu, iar pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe contrasens, lovindu-se frontal cu un autoturism condus de un arădean de 32 de ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto și rănirea ușoară a conducătorului auto de 32 de ani și a unei femei, pasageră în autoturismul bărbatului. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad.

Sursa foto și video: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.