Accident cumplit în Banat. Mașină condusă de un mire, ruptă în două...

Accident cumplit în Banat. Mașină condusă de un mire, ruptă în două FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un accident teribil de circulație a avut loc, în această după-amiază, în orașul Reșița. Un mire, aflat la volanul unui BMW, a reușit să rupă mașina în bucăți, în zona stației CSR după ce, din cauza vitezei prea mari, a pierdut controlul volanului, a lovit bordura și s-a oprit într-un stâlp metalic, scrie Info CS.

La locul producerii accidentului s-au deplasat două echipaje ale ISU Reșița, o ambulanță și polițiști.

Șoferul a reușit să scape cu viață, fiind transportat la Spitalul Județean Reșița pentru a primi îngrijiri medicale. Din primele informații, mirele, care se afla singur în mașină, are mai multe traumatisme.

„În această după-amiază, în zona Muncitoresc din Reșița s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele cercetări a rezultat faptul că un conducător auto de 29 de ani, care circula cu auto din direcția Muncitoresc către Centrul Civic, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu un stâlp de susținere al stației mijloacelor de transport în comun.


Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării asistenței medicale. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost zero. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Caraş-Seveein.

Foto: Facebook Info Trafic Jud. Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.