Accident grav pe o șosea din vestul țării, un om a murit,...

Accident grav pe o șosea din vestul țării, un om a murit, trei răniți FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1483919479">

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit în urma unui grav accident rutier petrecut miercuri, în jurul orei 2.00 noaptea, pe Drumul Naţional 7, iar alți trei aflați în același autoturism au fost răniți. Șoferul a pierdut controlul mașinii care a ieșit în afara părții carosabile.

„Pompierii specializaţi în descarcerare, prim ajutor şi stingere de la Detaşamentul Orăştie au găsit într-un autoturism ieşit în decor pe DN7, în apropierea haltei Geoagiu, patru victime. Un bărbat de 64 de ani a murit pe loc în urma accidentului rutier, în timp ce alte trei persoane au suferit politraumatisme. Răniţii, toţi bărbaţi, în stare de conştienţă, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, produs în jurul orei 2.00. Apoi au fost transportaţi cu ambulanţe SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă la Spitalul Orăştie, iar ulterior au fost transferaţi la UPU Deva”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.