Accident în lanț pe Calea Șagului, o mașină s-a dat peste cap,...

Accident în lanț pe Calea Șagului, o mașină s-a dat peste cap, mai mulți răniți. Vezi imagini cu momentul impactului FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Un teribil accident de circulație s-a produs în această seară pe Calea Șagului din Timișoara. Din primele informații, un Audi care circula cu viteză pe Calea Șagului a lovit o mașină de taxi care a ieșit de pe strada Vulturilor, s-a dat peste cap, și a aterizat apoi pe un Volkswagen care circula regulamentar.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de urgență, inclusiv Descarcerarea, iar răniții au fost transportați la spital.

UPDATE „Un bărbat de 49 de ani a condus un autoturism pe strada Vulturilor din Municipiul Timișoara, iar la intersecția cu Calea Sagului a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani.


In urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani. In urma coliziunii, doua persoane au fost rănite: șoferul de 32 de ani și o tânără de 18 ani, pasagera în ultimul autoturism. In cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa”, a transmis IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.