ACS Poli şi celelalte timişene din Liga 3 şi-au aflat programul din...

ACS Poli şi celelalte timişene din Liga 3 şi-au aflat programul din noul sezon. Universitatea Craiova vine luna viitoare pe Bega

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Poli Timişoara / Facebook

Retrogradată din B, ACS Poli nu va avea viaţă uşoară nici în eşalonul terţ, al cărui program pentru ediţia 2019-20 a fost aflat astăzi. Timişorenii vor debuta în noul sezon pe terenul unei alte echipe noi în Liga 3, e vorba de conjudeţeana nou promovată Fortuna Becicherecu Mic.

Prima etapă, programată pe 24 august, o va mai aduce pe Gloria Cermei la Ghiroda, în timp ce cea mai bine cotată trupă timişeană din eşalon, CSC Dumbrăviţa are parte de un duel acasă cu LPS Cetate Deva, formaţie rămasă până la urmă în Liga 3 deşi a retrogradat.


Echipa din oraşul de reşedinţă al Hunedoarei a fost preluată în această vară de Ştefan Nanu (ex-ACS Poli).

În etapa a doua ACS Poli primeşte vizita Filiaşiului, formaţie sosită în ultima clipă în Seria a IV-a după ce retragerea surprinzătoate a grupării din Tg. Mureş a generat câteva permutări. Iniţial în C4 a fost plasată Metalurgistul Cugir. Pe lângă problemele din birouri, formaţia timişoreană aflată în insolvenţă s-a făcut de râs în amicalele verii şi are parte de adversari puternici şi în acest eşalon. Favorită clară la promovare, pe hârtie cel puţin, e U Craiova 1948. Formaţia poreclită şi „Craiova lui Mititelu”, vine în Capitala Banatului în etapa a IV-a.

În ultimul amical ACS Poli a cedat, scor 0-3, în weekend, cu Progresul Gătaia (L4 Timiş). Echipa a fost pregătită la acest joc de către antrenorul Pavel Velcotă şi a fost formată în mare parte din juniorii U19 ai clubului. La echipa timişoreană a sosit în pregătiri mijlocaşul Andrei Ţugui (ex-Ghiroda).

Programul complet al seriei a IV-a a Ligii 3 poate fi vizualizat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.