Alpinistul Zsolt Torok, ceremonie de înmormântare cu onoruri militare, la Arad VIDEO

Alpinistul Zsolt Torok, ceremonie de înmormântare cu onoruri militare, la Arad VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1280258872">

Alpinistul Zsolt Torok, care a fost găsit mort sâmbătă în Munții Făgăraș, a fost înmormântat astăzi la cimitirul Eternitatea din Arad. Câteva sute de persoane, printre care rude, prieteni și persoane care l-au admirat, s-au adunat în fața Teatrului de Stat din Arad, unde sicriul cu trupul neînsuflețit al alpinistului a fost depus încă de duminică în holul central.

Sicriul cu trupul alpinistului a fost îmbrăcat cu un steag tricolor, Zsolt Torok având parte de o ceremonie de înmormântare cu onoruri militare, iar mai multe persoane s-au folosit de lanțuri folosite în alpinism pentru a face zgomot.

La ceremonia de înmormântare a alpinistului a participat și ministrul de Interne, Mihai Fifor, care a citit Ordinul național prin care președintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe Zsolt Torok pentru contribuția adusă sportului românesc.

După slujba de înmormântare, oficiată la Teatrul de Stat din Arad, a urmat înhumarea la cimitirul Eternitatea din oraș, unde s-au tras salve de pușcă în momentul coborârii sicriului în mormânt.

Foto: Ziar de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.