Atenție, șoferi: restricții de circulație pe pasajul de la ieșirea din Timișoara...

Atenție, șoferi: restricții de circulație pe pasajul de la ieșirea din Timișoara spre Săcălaz

0
DISTRIBUIȚI

trafic inchis

Anunț important pentru șoferii din județul Timiș. Primăria Timișoara informează că vor fi impuse restricții de circulație la pasajul de pe DN59A, de la ieșirea din oraș spre Săcălaz.

„Primăria Municipiului Timişoara a preluat de la Ministerul Transportului în anul 2017 Drumul Naţional 59A, tronsonul de la km 3+170-la km 4+400, inclusiv pasajul CF.


În urma verificărilor în teren s-au constatat defecţiuni majore la rosturile de dilataţie care puneau în pericol desfăşurarea în condiţii de siguranţă a circulaţiei rutiere, fiind necesară o intervenţie de urgenţă, într-o primă etapă, pentru remedierea provizorie a defecţiunii apărute”, au transmis reprezentanții instituției.

Astfel, pentru a permite realizarea lucrărilor la rosturile de dilataţie, Comisia de Circulaţie a municipiului Timişoara a aprobat restricţionarea circulaţiei pe pasaj, în datele de 14 şi 16 august, între orele 07.00 – 24.00.

„În etapa a doua se va proceda la înlocuirea definitivă a acestor rosturi cu unele noi, urmând a se comunica perioada în care se vor efectua aceste lucrări”, a mai informat Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.