AROGANȚĂ Cu Lamborghini pe străzile pietonale din centrul istoric al Timișoarei Video

AROGANȚĂ Cu Lamborghini pe străzile pietonale din centrul istoric al Timișoarei Video

2
DISTRIBUIȚI

Zona pietonală din centrul istoric al Timișoarei a devenit pistă de încercare pentru mașinile de lux care au umplut orașul în luna august când țiganii care locuiesc în Germania vin în vacanță acasă.


După incidentul surprins de un cititor PRESSALERT.ro cu mașinile care au blocat în repetate rânduri traficul pentru a asigura trecerea unui alai țigănesc, un altul ne-a trimis imagini cu un Lamborghini care se plimbă printre pietonii de pe strada Augustin Pacha.

La un moment dat se intersectează cu un BMW X6, iar pe imagini se observă cum șoferii opresc și discută relaxați la intersecția cu strada Eugeniu de Savoya, în timp ce pietonii trec pe lângă ei.

”Șoferul cu Lamborghini a venit dinspre Bega și a întors la capătul străzii. S-a plimbat în jurul clădirii tribunalului. S-a pus la taclale cu cel cu X6, nu înainte de a tura motorul de câteva ori. Pe Eugeniu de Savoya treceau doi polițiști locali. S-au făcut că nu văd”, ne-a scris cititorul, care a surprins imaginile miercuri seara.

2 COMENTARII

  1. Poliția lui Robu și Nasleu, prietenii interlopilor și a crimei organizate, susținători ai PNL Timișoara.
    Agenții locali ce sa facă, daca șefii lor au prieteni de acest soi?! La fel cum DIICOT de atîtia ani se face că nu vede că clanurile țigănești storc milioane de euro din traficul cu cerșetori minori din Banat, traficati prin toată Europa.
    Toți șefii din IPJ, SRi, DIICOT, SIE sunt complici la tăinuire (identic precum in Caracal ) strîns de exploatarea lor și protejandu-i pe baștanii țigani. O fii doar delăsare sau corupție prin mită ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.