Arsenal descoperit în casa unui bărbat după o descindere a polițiștilor de...

Arsenal descoperit în casa unui bărbat după o descindere a polițiștilor de la ”Arme” și a trupelor speciale

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Operațiune în forță, în această dimineață, a polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Secției 8 Rurală Săvârșin și luptători S.A.S. din județul Arad – au descins la două locații din Ilteu și Troaș, unde aveau informații că proprietarii dețin ilegal arme și muniții.

La domiciliul unui bărbat de 35 de ani, din Ileu, au fost găsite alice din plumb de diferite dimensiuni. La domiciliul unui alt bărbat, de 47 de ani, din Troaș, a fost depistat un adevărat arsenal – o armă de vânătoare cu glonț calibru 8X57 mm, cu o lunetă; o armă de vânătoare cu două țevi, calibru 12 mm; o armă de vânătoare cu glonț, calibru 7X57 mm; un revolver neletal, de calibru 380 mm; un pistol neletal marca, de calibru 8 mm; trei lunete, dintre care una de tip militar; un suport prindere pe țeavă pentru dispozitive de iluminat; 51 cartușe și tuburi de cartus calibru 8X57 mm; 60 cartușe și tuburi calibru 7X57 mm; 44 cartușe de calibru 12 mm; 2 camere de supraveghere vânat; 1 binoclu; 1 proiector cu fir si acumulator.

Bărbatul din Troaș a fost reținut pentru 24 de ore, față amândoi fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.