ASU Politehnica e nevoită să revină pe „Ştiinţa” pentru jocul cu Concordia...

ASU Politehnica e nevoită să revină pe „Ştiinţa” pentru jocul cu Concordia Chiajna

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica va reveni pe arena din centrul oraşului cu ocazia meciului cu Concordia Chiajna din etapa a V-a a Ligii 2. „Băieţii în ghete” au fost nevoiţi să apeleze din nou la „Ştiinţa” deoarece ilfovenii nu au fost de acord cu schimbarea orei partidei de sâmbătă. Asta în condiţiile în care pe stadionul „Dan Păltinişanu” se desfăşoară aproximativ concomitent jocul de rugby Timişoara Saracens – „U” Cluj. 

Meciul din prima etapă a SuperLigii de rugby începe la ora 10.30 iar cel de fotbal dintre ASU Poli şi Concordia va fi la 11.00.


Alb-violeţii şi-au disputat primele două jocuri din acest an tot pe „Marele Oval”, dar de la ora 18.00. Modificarea orei clasice de start în Liga 2 avea nevoie şi de aprobarea oaspeţilor de la Concordia, dar fosta divizionară A nu a fost de acord dintr-un motiv simplu, „vulturii” alb-verzi vor sosi pe calea aerului la Timişoara şi se vor grăbi la aeroport imediat după încheierea partidei de sâmbătă.

Prin urmare soluţia viabilă a rămas arena „Ştiinţa”, pe care ASU Poli a mai jucat şi în precedentul campionat. Echipa pregătită de Cosmin Petruescu a pierdut primele două jocuri din acest sezon de pe teren propriu, ambele pe „Dan Păltinişanu” şi cu 0-1, scor cu care s-a cedat şi în deplasarea de la Rapid. Cu doar trei puncte acumulate în clasament unii fani militau pentru revenirea pe arena din centrul oraşului. Totuşi, în dese rânduri s-a subliniat că „Marele Oval” va fi opţiunea nr. 1 în acest sezon.

Concordia Chiajna, retrogradată din Liga I, are şase puncte, şi a suferit în etapa trecută o înfrângere usturătoare acasă, scor 0-3, cu nou promovata şi totodată revelaţia Turris Tr. Măgurele.

În altă ordine de idei, ASU Politehnica a anunţat că după jocul de la Rapid, în care a suferit o accidentare groaznică, fundaşul dreapta Călin Jurj e în afara oricărui pericol şi a fost externat ieri din spital. El fiind supus după joc la mai multe investigaţii medicale în Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.