ASU Politehnica a oficializat numele noului antrenor. „Guşi-gol” preia echipa susţinută de...

ASU Politehnica a oficializat numele noului antrenor. „Guşi-gol” preia echipa susţinută de druckeri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / ASU Politehnica

Suporterii alb-violeţi au grăbit anunţul în privinţa noului „principal” al Politehnicii după despăţirea de Cosmin Petruescu. Fosta glorie polistă Mugur Guşatu e oficial tehnicianul care îi preia pe „Băieţii în ghete” după remiza albă de azi cu Concordia Chiajna.

Atacant devenit emblematic pentru suporterii alb-violeţi după un gol marcat în faţa Stelei (scor 1-0 în ed.


96-97), Guşatu (50 ani) a fost favorit pe o listă pe care se mai aflau nume precum „ex-ul” Bogdan Andone (ex-FCSB) sau Romulus Buia (Comuna Recea, L3).

Ca fotbalist numele lui Mugur Guşatu se leagă în principal de Poli, Craiova şi Heerenveen (Olanda), unde a fost coleg cu celebrul Ruud van Nistelrooy. La Timişoara avut în perioada 95-97, în Divizia A, 38 de goluri în 68 de meciuri.  După retragerea din cariera de fotbalist, „Guşi-gol” cum era alintat de Commando Viola, a avut tangenţe şi cu alte sporturi, fiind vicepreşedintele SCM Craiova (handbal feminin). A mai activat la CSU Craiova (Centru juvenil, fiind fost secund al lui Corneliu Papură la Craiova II), şi ultima dată a fost „principalul” lui CSO Filiaşi în Liga a III-a, formaţie de care s-a despărţit în vară după ce încheiase pe locul 5 în seria a III-a ediţia precedentă.

Primul antrenament al lui Mugur Guşatu la ASU Poli va fi luni, de la ora 18.00, pe stadionul „Ştiinţa”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.