Bărbat arestat preventiv după ce a abuzat sexual fiicele minore ale concubinei...

Bărbat arestat preventiv după ce a abuzat sexual fiicele minore ale concubinei sale

0
DISTRIBUIȚI

abuz sexual

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Deva, a fost arestat într-un dosar de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală, fiind acuzat că a violat două minore în vârstă de 8 și 10 ani și ar fi încercat să violeze o altă fată în vârstă de 12 ani.

Totul s-a petrecut în comuna clujeană Mănăstireni, unde Mihai Roman se mutase pentru a trăi alături de concubina sa. Cele două minore violate sunt chiar fiicele concubinei, în timp ce ținta tentativei de viol a fost sora femeii. Totul a ieșit la iveală după ce micuțele violate au povestit teribila experiență tatălui biologic, care a alertat imediat autoritățile, a transmis ziardehunedoara.ro.

„La data de 2.08. a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la o agresiune sexuală. În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanti DGASPC Cluj, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că bărbatul în vârstă de 35 de ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore – fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani.


Față de bărbat fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală”, a transmis IPJ Cluj.

Magistrații Judecătoriei Huedin au aprobat mandatul de arestare preventiva, emis de procuror pe numele lui Mihai Roman. „În baza art. 226 alin. 1 NCPP rap. la art. 202 alin. 1 şi alin. 3, art. 223 alin. 2 NCPP admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R.M., cercetat pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, faptă prev. de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. a şi c NCP, agresiune sexuală în formă continuată, faptă prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. a şi c NCP cu aplic. art. 35 alin. 1 NCP şi tentativă la viol în formă continuată, faptă prev. de art. 32 alin. 1 NCP rap. la art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c NCP, cu aplic. art. 35 alin. 1 NCP, totul cu aplic. art. 38 alin. 1 NCP, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 03.08.2019 şi până la data de 01.09.2019, inclusiv. În temeiul art. 275 alin. 3 NCPP, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în soluția dată de Judecătoria Huedin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.