Bătrân de 86 de ani, salvat după o amplă operațiune de căutare...

Bătrân de 86 de ani, salvat după o amplă operațiune de căutare prin pădure

0
DISTRIBUIȚI

Alertă ieri după amiază după ce o femeie a reclamat că  soțul ei , în vârstă de 86 de ani, a plecat ieri, de dimineață în pădure după vreascuri și uscături, în zona Dealului Delani, și nu s-a întors la masa de prânz.


Imediat, cei de la postul de Poliție din Moneasa au dat alarma în sprijinul agenților venind jandarmii montani, salvamontiști, lucrători din primărie și voluntari. Aceștia au plecat în căutarea bărbatului pe o suprafață de opt kilometri în amonte de zona indicată de femeie.

”Prin iarbă înaltă de un metru, aproape de liziera pădurii, după zeci de minute de căutări, unul dintre salvatori a auzit o voce firavă care l-a condus către Baci Pavel. Era căzut, deshidratat dar fericit că nu l-a prins noaptea singur, lângă pădure. Salvatorii l-au dus pe Baci Pavel pe brațe și apoi cu ATV-ul până la autospeciala SAJ, sosită între timp la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Din fericire, Baci Pavel este în afara oricărui pericol, alături de familia sa”, se arată în comunicatul Poliției Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.