Bătrânul de 80 de ani, tatăl unui fost șef de poliție din...

Bătrânul de 80 de ani, tatăl unui fost șef de poliție din Timiș, care a agresat sexual o fetiță de șase ani, a fost reținut

0
DISTRIBUIȚI

Decizie de ultimă oră în cazul bătrânului în vârstă de 80 de ani din județul Hunedoara care a agresat sexual o fetiță de doar șase ani. Astăzi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara.

În cursul zilei de mâine, bătrânul va fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, „în vederea luării măsurilor legale”, a informat IPJ Hunedoara.

Vă reamintim că incidentul a avut loc în data de 28 iunie, în comuna Buceș, când fetița a fost lăsată acasă, cu vecinul de 80 de ani, de către părinții care au plecat pe câmp, la munci agricole.


După ce a fost agresată sexual, micuța, de rușine, nu a spus nimănui ce s-a întâmplat. Totuși, după incident, fetița a sângerat, motiv pentru care mama ei a dus-o la spital, însă părinții acesteia nu au depus nicio plângere la Poliție. De altfel, în acest caz urmează să fie audiați inclusiv medicii care au consultat-o pe fetiță.

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, totul a ieșit la iveală în urmă cu două zile, după ce oamenii legii s-au autosesizat. Scandalos este faptul că agresorul, Nicolae Costoia, este tatăl unui fost șef de poliție din Timiș. Este vorba de Eugen Costoia, care a fost șef al Poliției Sânnicolau Mare, fiind schimbat din funcție în anul 2013, după ce fiul său a fost implicat într-un scandal, alături de alte persoane, într-un bar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.