Braconieri nemți și români, prinși în flagrant pe un fond de vântoare...

Braconieri nemți și români, prinși în flagrant pe un fond de vântoare al USAMVB Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Alarma a fost dată aseară, prin 112, la un fond de vânătoare aparținând Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara.

Polițiștii de la Secția 5 Rurală Belinț au fost anunțați, de către un denunțător, că patru bărbați, doi români și doi cetățeni germani, se aflau la vânătoare în acea zonă fără a avea acest drept.


Astfel, doi dintre ei aveau autorizație de vânătoare pentru alt fond, unul avea autorizație individuală, însă nu era însoțit de paznicul de vânătoare, iar al patrulea nu avea semnătura pe autoriația de vânătoare pentru instruire și participare la vânătoare.

Polițiștii ajunși la faa locului au confirmat faptele sesizate, astfel că au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vânătoarea fără respectarea condițiilor înscrise în autorizația de vânătoare pentru doi dintre braconieri, respectiv vânătoarea pe alt fond cinegetic decât cel pe care vânătorul este autorizat să vâneze pentru ceilalți doi participanți. De asemenea, patru arme de vânătoare au fost confiscate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.