Captură impresionantă de țigări de contrabandă aproape de granița de vest FOTO

Captură impresionantă de țigări de contrabandă aproape de granița de vest FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1643550657">

Polițiștii orașului Nădlac, împreună cu cei ai orașului Pecica, Biroul de Ordine Publică, Secțiile 1 și 2 Rurală Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au depistat un depozit de țigarete de contrabandă.

„În seara zilei de 7 august a.c., polițiștii s-au deplasat la sediul unei societăți comerciale de pe strada 6 Vânători de municipiu, unde, în două microbuze și o autoutilitară exista suspiciunea că s-ar afla țigări de contrabandă. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a dispus efectuarea cercetării la fața locului, în autovehicule fiind depistate 177.000 de pachete de țigarete (354 de baxuri) de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ3 800.000 de euro”, a transmis IPJ Arad.

Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi identificate persoanele implicate în acest caz, în vederea tragerii acestora la răspundere penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.