Circulație îngreunată pe Autostrada Arad – Timișoara, după ce un camion s-a...

Circulație îngreunată pe Autostrada Arad – Timișoara, după ce un camion s-a răsturnat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1428439418">

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Arad-Timişoara, la kilometrul 511, pe sensul spre Timişoara, banda de urgenţă şi prima bandă sunt restricţionate din cauza unei autoutilitare răsturnate pe carosabil, în urma unui accident rutier.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie şi să reducă viteza în zona incidentului de pe breteaua de legătură dintre A1 și DN 7, iar cei care nu pot ieși de pe autostradă din cauza accidentului sunt sfătuiți să utilizeze coborârea din zona kilometrului 517, localitatea Ortişoara.

ISU Arad deplasat la fața locului o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, o autospeciala de primă intervenție și comandă, cu doi ofițeri și șapte subofițeri. Șoferul camionului care transporta cereale a fost rănit, dar a fost predat conștient echipajului medical.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.