„Înțepături” de la Consiliul Județean Timiș către Primăria Timișoara. În ce loc...

„Înțepături” de la Consiliul Județean Timiș către Primăria Timișoara. În ce loc din oraș a tăiat CJT ambrozia

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a postat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care anunță că instituția face treaba Primăriei Timișoara. Astfel, liderul CJ Timiș susține că instituția a fost acuzată că nu curăță ambrozia din jurul stadionului „Dan Păltinișanu”.

În urma unor verificări, Călin Dobra a ajuns la concluzia că sarcina de a eradica această plantă din zonă îi aparține Primăriei Timișoara, și nu CJ Timiș.


Cu toate acestea, o echipă din cadrul instituției a fost trimisă să taie ambrozia de la stadion.

„Nu tolerez nepăsarea față de problema ambroziei! În această dimineață, mi-a fost semnalată o problemă gravă legată de prezența ambroziei în jurul stadionului Dan Păltinișanu, fiind acuzați că nu ne ocupăm de tăierea acesteia. Nu am ezitat, am făcut verificări și am constatat că sarcina curățării ambroziei în zona respectivă aparține Primăriei Timișoara şi nu consiliului județean. Ei bine, nu ne-am lamentat că nu e treaba noastră și am trimis deja o echipă a consiliului județean să curețe zona de ambrozie. Oamenii s-au săturat să vadă autoritățile cum își aruncă vina între ele. Am putut, am făcut. E atât de simplu. Binele comunității primează”, a afirmat Călin Dobra.

Șeful CJ Timiș a precizat că, zilele următoare, va oferi mai multe informații cu privire la măsurile luate pentru combaterea ambroziei la nivelul județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.