Consiliul Județean Timiș, noi planuri de a realiza o parcare supraetajată în...

Consiliul Județean Timiș, noi planuri de a realiza o parcare supraetajată în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș nu renunță la ideea de a pune în valoare mai bine terenul pe care-l deține vizavi de Hotel Timișoara, pe str.


Sf. Ioan, Nr. 1, pe care se află o parcare. Astfel, în următorul plen, pe masa aleșilor județeni va sta un proiect de hotărâre cu privire la „demararea elaborării unui Plan Urbanistic Zonal în vederea realizării investiției: Parcare colectivă și servicii, str. Sf. Ioan nr. 1, Municipiul Timișoara”.

Concret, reprezentanții instituției își doresc să realizeze o parcare supraetajată pe terenul care aparține domeniului public al județului Timiș, având o suprafață de 4.845 mp. „Având în vedere intenția de modificare a funcțiunii în cea de parcare colectivă supraetajată și servicii, precum și faptul că noua construcție nu se încadrează în totalitate în regimul de înălțime și indicatorii urbanistici aprobați, este necesară reluarea propunerilor PUZ și parcurgerea etapelor de avizare și aprobare a documentației”, scrie în proiectul de hotărâre.

Finanțarea elaborării documentației PUZ se va realiza cu bani din bugetul Consiliului Județean Timiș, iar suma disponibilă este de 80.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.