Daria Elena este câștigătoarea concursului „Căutăm Vocal“ inițiat de timișorenii de la...

Daria Elena este câștigătoarea concursului „Căutăm Vocal“ inițiat de timișorenii de la Implant Pentru Refuz

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care alcătuiesc trupa Implant pentru Refuz au anunțat câștigătoarea concursului „Căutăm Vocal“ , o campanie în cadrul căreia artiștii au ales un solist care va avea prilejul de a interpreta o piesă alături de membrii formației, pe următorul material discografic al acestora.

„A sosit şi momentul mult aşteptat! Vă mulţumim din suflet tuturor celor care v-aţi implicat, care aţi trimis piese şi v-aţi exprimat dorinţa de a colabora cu noi. Nu ne aşteptam la aşa un număr mare de participanți şi ne bucurăm nespus că am reuşit să descoperim atât de multe trupe şi muzicieni noi pe care îi vom urmări de acum inainte. Like-urile şi Share-urile voastre au desemnat trei fruntaşi, dintre care, cu greu şi după lungi dezbateri, am reuşit să ne decidem asupra unui câştigător. Aşadar, una din colaborările de pe noul album va fi făcută alături de Daria Elena. Felicitări!! Te aşteptăm la înregistrări. Vă muţumim încă o dată tuturor celor care aţi participat şi vă promitem că vă aşteaptă pe toţi o surpriză. Staţi aproape!“, au anunțat membrii trupei.

Implant pentru Refuz a avut parte de o vară cât se poate de fierbinte în cadrul căreia au susținut o serie de concerte în cadrul unor festivaluri ca Iubim 2 roți, Danube Rock Festival, Slowride Transalpina Fest, Way Too Far Rock festival, Folk Rock Fest Piatra Craiului sau Zilele Nordului.


La sfârșitul acestei săptămâni, artiștii vor concerta la Backyard Acustic (București) și Focus in the Park (Sibiu).

„Nu, Vita nu pleacă niciunde, dar după cum bine știți, lucrăm cu emoție și nerăbdare la un nou album. După colaborarea cu Adrian Despot, am hotărât să acceptăm noi provocări, am invitat lângă noi și alți prieteni vechi, Cătălin Chelemen și Nick Făgădar, oameni pe care-i respectăm și îi admirăm. Mergând pe această linie, am decis ca materialul următor va fi clădit pe acest gen de colaborări, alături de oameni dragi cu care am împărțit scena de multe ori, la diferite evenimente. În ultima perioada ne-a încolțit o idee pe care am tot dezvoltat-o, iar acum a venit momentul să o prezentăm. Deoarece invitaţii de pe noul material IPR sunt prieteni din trupe deja consacrate, dorim ca una dintre piese să fie în colaborare cu tine, cel care ești la început de drum. Poate nu ne cunoaștem, dar te asigurăm că suntem bucuroși și nerabdatori să o facem! Fă o înregistrare video cu trupa ta la sala de repetiții (cover sau compoziție proprie) și trimite-ne mesaj privat, pe pagina noastră, împreună cu o scurtă descriere. Noi vom posta clipurile primite și vom ţine cont de părerea publicului, tradusă prin număr de reacții. Astfel vom obține un top 3, iar din acesta vom alege câștigătorul pe baza unui vot intern“, au declarat băieții în startul campaniei „Căutăm Vocal“, în urma căreia câștigătoarea a fost aleasă Daria Elena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.