Decizia de ultimă oră a președintelui Tribunalului Timiș după ce a fost...

Decizia de ultimă oră a președintelui Tribunalului Timiș după ce a fost reclamată Inspecției Judiciare după o postare pe Facebook

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, a reacționat, astăzi, după ce a apărut informația că Asociația ”Inițiativa pentru Justiție” a sesizat Inspecția Judiciară după o postare pe Facebook în care își exprima sprijinul pentru Dana Gîrbovan pentru preluarea postului de ministru al Justiției.


Reclamanții au considerat că postarea ar conține termeni ofensatori la adresa unei părți a magistraților și ar reprezenta o depășire a limitei libertății de exprimare pentru un magistrat. Aceasta a anunțat că nu va mai face comentarii în spațiul public până nu se încheie procedura disciplinară.

”Nevoia de dreptate m-a determinat să devin judecător. Nevoia de adevăr m-a împins să ies public. Să vă vorbesc. Să mă cunoașteți. Azi, mai mult ca niciodată, vă promit din nou ca nimeni și nimic nu mă va împiedica să respect și să aplic legea cu bună credință, să fac dreptate, cu smerenie și cu privirea îndreptată tot timpul spre Supremul Judecător. Să vă ascult și să vă înțeleg, să mă aplec cu grijă și responsabilitate asupra destinelor ce vin în fața mea, acolo unde cred eu că îmi este locul, în sala de judecată. Fidelă principiilor pe care mi le cunoasteți deja, mă voi abține de la orice comentariu și declarație publică, pe parcursul derulării procedurii disciplinare. Și, mai presus de orice, mă voi supune, cu respect, hotărârilor Inspecției Judiciare”, a scris Adriana Stoicescu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.