Deputatul Pro România Adrian Pau despre ALDE Timiș: „A ales să susțină...

Deputatul Pro România Adrian Pau despre ALDE Timiș: „A ales să susțină în continuare administrația PSD”

0
DISTRIBUIȚI

Deși ALDE a ieșit de la guvernare în această săptămână și s-a aliat cu Pro România, pe plan local nu se văd prea multe efecte. Asupra acestui aspect a atras atenția, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, și deputatul Pro România Adrian Pau, care a precizat că ALDE Timiș susține în continuare administrația PSD.

„Acolo unde vom avea discuții și unde vom încerca să ne facem proiecte comune pentru oraș, pentru județ cu celelalte partide, vom putea discuta și după finalizarea alegerilor de anul viitor locale, și cele locale și cele parlamentare. Nu vom negocia nimic după ce vom termina alegerile dacă nu vom avea discuții în prealabil. Asistăm și pe plan local, la Timiș, la o repoziționare a colegilor de la ALDE. Dacă la nivel național și-au depus demisiile și au ieșit de la guvernare, la nivel local se pare că au ales să susțină în continuare administrația PSD. Nu ne deranjează acest lucru, dar ar trebui să-și asume public acest lucru, ca cetățenii să știe ce vor să facă: ori vin cu noi și intră în opoziție, ori sunt atât de ancorați la putere.


Subprefectul ALDE a fost trecut la PSD ca să nu fie schimbat. Surprinzător, el este cel mai bun prieten al lui Marian Cucșa. Am convingerea că nu a făcut acest lucru fără să-l întrebe pe Marian. Probabil așa se va întâmpla și cu ceilalți reprezentanți pe care-i au în instituțiile deconcentrate. Dacă ei aleg să rămână în continuare lângă PSD, ar trebui să rămână până la alegerile locale și după”, a explicat Adrian Pau.

Deputatul Pro România a ținut să-i transmită lui Marian Cucșa, liderul ALDE Timiș, că discuțiile cu partidul din care face parte ar trebui să fie „unele serioase și să le facem chiar transparent, pentru că nu avem nimic de ascuns. Dacă are ceva de ascuns, nu cred că o face în interesul orașului și al județului”.

Adrian Pau a mai adăugat că este rezervat în privința unui parteneriat cu Marian Cucșa, în condițiile în care „continuă colaborarea cu PSD și Călin Dobra. În aceste condiții, ne vedem de drumul nostru. Nu am avut discuții cu Marian Cucșa. Baletul ăsta nu mai prinde politic nimănui, nu mai are rost să baletăm dintr-o parte într-alta. Scopul nostru este să devenim un partid mare, iar scopul lui ese să rămână cu partidul aflat la guvernare, crede că acolo se găsește puterea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.