DIICOT, după perchezițiile de la casa ucigașului din Caracal: Au fost găsite...

DIICOT, după perchezițiile de la casa ucigașului din Caracal: Au fost găsite noi fragmente osoase și probe biologice

0
DISTRIBUIȚI

Anchetatorii au identificat, în urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente osoase și probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic, informează reprezentantul DIICOT.


Percheziția va fi reluată sâmbătă.

„În urma perchezițiilor domiciliare și a activităților desfășurate, au fost identificate fragmente osoase ce urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic. De asemenea, în domiciliul inculpatului au fost găsite probe biologice. (…) Astăzi (vineri, n.r.) am efectuat conducere în teren cu inculpatul care a indicat locul unde a fost aruncat telefonul Alexandrei, care a fost și găsit”, a declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime.

Potrivit reprezentantului DIICOT, cercetările au fost sistate, la ora transmiterii știrii, urmând ca de sâmbătă să fie reluată percheziția de la casa lui Dincă.

„De asemenea, în ce privește raportul antropologic și genetic, îl vom primi la dosarul cauzei”, a mai precizat Porime.

Anchetatorii au găsit telefonul Alexandrei într-un parc din Caracal, după informațiile oferite de suspect. De asemenea, rezultatele expertizei antropologice finalizate vineri arată că oasele ridicate acum o săptămână de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal aparțin unei fete cu vârsta între 15 și 17 ani, au declarat pentru Mediafax surse din INML.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.