SCM Politehnica a pierdut duelul cu Dinamo pentru Supercupa României. Alb-violeţii au...

SCM Politehnica a pierdut duelul cu Dinamo pentru Supercupa României. Alb-violeţii au fost conduşi aproape mereu pe tabelă

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica nu a reuşit să o depăşească pe Dinamo în lupta pentru un nou trofeu. Campioana s-a impus cu 26-24 în faţa alb-violeţilor, deţinătorii Cupei României. Timişorenii au fost conduşi aproape în permanenţă de formaţia din Bucureşti şi au condus o singură dată pe tabelă.

Susţinătorii lui Dinamo (de la fotbal) au venit în număr mare în sala din Braşov, pentru duelul cu Poli, care şi-a primit noul echipament înaintea jocului. Începutul a fost echilibrat, după zece minute fiind înregistrată egalitate la 3-3. Poli a condus o singură dată, cu 2-1 după golul lui Sadoveac. Alb-roşii s-au desprins apoi la trei goluri după ce noul portar al timişorenilor, Babasafari a fost surprins de la distanţă, în timp ce se afla la margine pentru a se hidrata (3-6 în min.


14).

Pentru Poli a ieşit la rampă Milos Dragas, care şi-a apropiat echipa, temporar, la un singur gol, 7-8 în minutul 19, dar tot bucureştenii au păstrat controlul în continuare. La pauză erau trei goluri între cele două: 10-13.

Lucrurile nu s-au îmbunătăţit în tabăra alb-violetă după pauză, în ciuda unei apropieri la două goluri. Dinamoviştii au reuşit chiar să se distanţeze la cinci goluri după minutul 47. Eficienţa lui Marjanovic la loviturile de la 7 metri au mai păstrat-o pe Poli în joc cu zece minute înainte de final. Apoi, Năstăsie şi-a apropiat colegii la doar două goluri distanţă cu suficient timp pentru recuperare. Pe final Poli a avut în două rânduri şansa să se apropie la un singur gol de cei din capitală, dar şansele au fost irosite de Pribanic şi Dragas.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 9 goluri, Dragas 7, Prbanic 2, Sadoveac 2, Fenici 2, Năstăsie 2.

UPDATE Pero Milosevic: „Am făcut și noi greșeli, dar e inevitabil”

„După cum ne-am pregătit în ultima perioadă, sunt foarte mulţumit. Am făcut și noi greșeli, dar e inevitabil în fața unei echipe puternice precum Dinamo. Când ajungi să fii aproape de egalare în ultimul minut, în fața campioanei, este încurajator și pentru noi. Nu putem uita ce forță a arătat Dinamo în cel mai recent play-off. În prima repriză portarul nostru a avut doar două intervenții, apoi în partea a doua a fost ceva mai bine în fața unei echipe puternice precum Dinamo, pe care o felicit, dar o mai spun o dată, nu a câștigat ușor”, a declarat tehnicianul timişorenilor, Pero Milosevic, după jocul din Supercupă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.