Două cluburi celebre din Timișoara riscă să fie închise din cauza muzicii...

Două cluburi celebre din Timișoara riscă să fie închise din cauza muzicii date prea tare

0
DISTRIBUIȚI

Două dintre cele mai cunoscute cluburi din Timișoara, Epic și Heaven, sunt la un pas de a fi închise din cauza muzicii date prea tare.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, oamenii legii au realizat în acest weekend mai multe verificări, ca urmare a unor sesizări venite din partea cetățenilor care au reclamat zgomotul produs de muzica dată la intensitate mare la cele două cluburi.

„Astfel, a fost sancționată cu amenda maximă prevăzută de Legea 61/1991 republicată firma Epic Society SRL – baza sportivă Proiectantul, deoarece prin muzica difuzată sâmbătă noaptea a tulburat liniștea locuitorilor în intervalul 22.00-08.00.


În aceeași situație se află și SC Brunita si Asociații SRL, organizator de evenimente la clubul Heaven, care a tulburat liniștea locuitorilor din zonă prin muzica dată la intensitate ridicată, tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, sancțiunea fiind tot de 1.500 lei conform Legii 61/1991 republicată”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, cele două societăți sunt la cea de-a doua sancțiune pentru aceeași faptă urmând a fi întocmite documentele în vederea propunerii suspendării activității pentru o perioadă de până la 30 de zile.

Poliția Locală Timișoara mai arată că pe timpul verii, numărul de sesizări referitoare la tulburarea liniștii publice a fost ridicat atât în ceea ce privește zonele de cartiere, acolo unde unii cetățeni sfidează legea și își deranjează vecinii prin ascultarea de muzică în apartamente ori afară în parcuri sau în fața locuințelor, dar și în zonele în care se află cluburi, baruri, terase.

De la începutul acestui an au fost aplicate un număr de peste 200 astfel de sancțiuni. Poliția Locală Timișoara reamintește că astfel de fapte se sancționează conform Legii 61/1991 republicată cu amenzi de la 500 la 1.500 lei, orele de liniște care trebuie respectate fiind între 13.00 și 14.00 ziua și între 22.00 și 08.00 noaptea. În cazul societăților comerciale, în cazul în care se constată repetarea contravenției, se propune măsura suspendării activității pe o perioadă de până la 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.