Modernizarea unui drum care leagă Timișul de Serbia, cu o lungime de...

Modernizarea unui drum care leagă Timișul de Serbia, cu o lungime de 14 kilometri, pe jumătate gata

0
DISTRIBUIȚI

asfaltare drum

Avansează lucrările de modernizare a unui drum important, care leagă județul Timiș de Serbia și care nu a fost asfaltat niciodată.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că lucrările pe DJ 588B, între Rovinița Mare – Percosova – Gherman, decurg conform graficului, iar în acest moment se apropie de jumătatea termenului de finalizare.


În aceste condiții, până la finalul anului, șoseaua ar putea vedea pentru prima dată asfaltul.

„Ne aflăm aproape de jumătatea termenului de finalizare a modernizării DJ 588B, Rovinița Mare – Percosova – Gherman, și am vrut să văd cum decurg lucrările. Executantul m-a asigurat că suntem în termen și mai mult decât atât, drumul județean ar putea vedea primul strat de asfalt, chiar anul acesta. Drumul care are o lungime de 13,5 km facilitează accesul spre Serbia și legătura dintre cele trei localități”, a precizat Călin Dobra. Durata de realizare este de nouă luni, iar lucrările au început în luna aprilie.

Suma contractului de execuție este de aproape 18 milioane de lei, banii fiind asigurați din PNDL și din bugetul Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.