Fată de 16 ani, hărțuită sexual timp de două săptămâni, în magazinul...

Fată de 16 ani, hărțuită sexual timp de două săptămâni, în magazinul familiei

0
DISTRIBUIȚI

O minoră în vârstă de 16 ani a fost hărțuită sexual, în repetate rânduri, de un bărbat de 52 de ani care venea în magazinul familiei adolescentei pentru a cumpăra haine second-hand. Joi, părinții au sunat la 112, iar polițiștii au deschis dosar penal.

Potrivit Poliției Hunedoara, fata a fost abordată de mai multe ori pe stradă, iar în urmă cu două săptămâni bărbatul de 52 de ani a venit la magazinul second-hand al familiei adolescentei, situat în Hunedoara, pentru a cumpăra haine folosite.

Bărbatul i-ar fi pus, atunci, mâna pe spate și a întrebat-o dacă ar putea să îl ajute la curățenie, la domiciliul său, fata refuzând acest lucru.

În cursul zilei de joi, adolescenta a fost din nou abordată de individ, tot la magazin, astfel că ea a anunțat familia, care a sesizat Poliția.

Atât fata, cât și cel suspectat de hărțuire sexuală au fost duși, joi, la Poliția Hunedoara pentru verificări, iar din primele cercetări se pare că minora a mai fost abordată de bărbat pe stradă și cu alte ocazii, cu propuneri asemănătoare.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru hărțuire sexuală.


Cercetările continuă și pentru a se stabili dacă bărbatul a procedat în același fel și cu alte fete.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.