Festivalul Gugulan Rock, la o nouă ediție. Ce trupe participă

Festivalul Gugulan Rock, la o nouă ediție. Ce trupe participă

0
DISTRIBUIȚI

În acest sfârşit de săptămână, din 16 până în 18 august, iubitorii de muzică rock vor avea parte de o nouă ediţie a Gugulan Rock Open Air Festival, care va avea loc chiar la intrarea în Caransebeş, dinspre Reşiţa, într-un loc cu o panoramă superbă.


Printre trupele participante se numără Saturnus, Timpuri Noi, Sur Austru, Magica, Grai, Anabioz, Times of Need, Lucky Thirteen şi Terra Infernal, considerate a fi printre cele mai apreciate ale acestui gen. Participanţii pot ajunge până la locul de desfăşurare a festivalului pe un drum asfaltat şi au la dispoziţie locuri de parcare şi de camping.

Festivalul se desfăşoară în parteneriat cu Atelierul Creativelo, de unde pot fi achiziţionate accesorii şi produse legate de muzica rock, Gugulan Rock si weSKI – Muntele Mic, care va organiza o tură de ciclism, şi Gugulan MTB Race Caransebeş, care invită participanţii la o Tură în Natură. Cei interesaţi îşi pot procura un abonament pe trei zile, care costă 50 de lei, sau pe o zi, în valoare de 30 de lei, exclusiv de pe AmBilet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.