Fetiță dispărută în Timișoara. Dacă ai văzut-o, sună la 112

Fetiță dispărută în Timișoara. Dacă ai văzut-o, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore în vârstă de 9 ani dispărută de pe raza municipiului Timişoara.

„La data de 27 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 9 ani, din municipiul Timișoara.


La data de 26 august a.c., Szucs Mirela ar fi plecat din zona parcului Bucovina din municipiul Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1.28 m, aproximativ 24 kg, păr șaten, drept, de lungime mijlocie, faţă ovală și ochii căprui. La data dispariției, minora purta rochie de culoare albastră, colanți negri cu motive florale și șlapi de culoare albastră. Minora are ca și semne particulare pete pe față, sub ochiul stâng și în jurul gurii. Precizăm faptul că acesta nu este la prima plecare voluntară, aceasta plecând de acasă în repetate rânduri”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.