Focuri de armă pentru liniștirea a două familii de țigani din Timișoara...

Focuri de armă pentru liniștirea a două familii de țigani din Timișoara care erau pe punctul să se încaiere. Cine a fost reținut

0
DISTRIBUIȚI
Polițiștii de la secția 3 din Timișoara au tras, azi noapte, mai multe focuri de armă pentru a evita o încăierare generalizată între două familii de țigani care locuiesc pe strada Romulus.


Alarma s-a dat la 1,15, când un apel la 112 anunța că a izbucnit scandalul din nou. Între cele două familii care stau în Germania exista un conflict mai vechi, iar vecinii și-au amintit acum de problemele nerezolvate. Când polițiștii au ajuns la fața locului, unul dintre bărbați a susținut că a Nuț Gheorghe, cumnatul sau, l-a amenințat cu moartea și a vrut sa-l calce cu autoturismul.
Agenții s-au îndreptat spre casa celui acuzat, dar suspectul a ieșit din curte înarmat cu o țeavă metalică. Pentru că se îndrepta spre cel care l-a reclamat, polițiștii l-au somat să o arunce, dar acesta a refuzat. Unul dintre polițiști a tras două focuri de armă pentru a-l determina să se oprească.
Imediat, au iesiț în stradă cele cele două familii care au continuat să se amenințe și să se înjure. Pentru că taberele se îndreptau una spre alta, polițistul a mai tras alte două focuri de armă pentru a liniști spiritele. La fața locului au sosit și luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Scandalagii au fost duși pentru audieri la secție. Nuț a fost reținut pentru 24 de ore pentru amenințare și tulburarea ordinii publice, urmând ca procurorul de caz să decidă ce măsuri vor fi luate ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.