Hoață prinsă în flagrant în timp ce fura un portofel într-un tramvai...

Hoață prinsă în flagrant în timp ce fura un portofel într-un tramvai din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Hoții de buzunare continuă să-și facă de cap prin mijloacele de transport în comun din Timișoara. Poliția Locală anunță că, ieri, oamenii legii au reușit să prindă în flagrant o hoață în timp ce a furat un portofel într-un tramvai, în zona Pieței 700.

Hoața a fost surprinsă de către polițiști locali din cadrul Biroului Transport Urban, care se aflau în tramvaiul 4, în cadrul unei acțiuni ce avea scopul combaterii și descurajării săvârșirii actelor și faptelor contravenționale și infracționale în stațiile STPT și mijloacele de transport public.


Astfel, oamenii legii au observat-o pe femeia de 25 de ani în timp ce încerca să fure un portofel negru care conținea o sumă de bani, un card bancar, cărți de vizită și un înscris ce aparținea posesorului.

„Numita în cauză și bunurile depistate asupra sa au fost predate pe bază de proces verbal lucrătorilor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Timișoara – Secția nr. 1 Poliție în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Foto: someseanul.ro (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.