Istorii și povești despre automobile, într-o carte eveniment lansată la Timișoara

Istorii și povești despre automobile, într-o carte eveniment lansată la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Cele mai interesante istorii despre automobil, din ultimii zece ani, s-au transformat într-o carte, care a fost lansată, aseară, de către jurnalistul și omul de comunicare Eugen Cocea, la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara.


”Știri, istorii și povești despre automobile” adună în paginile sale cele mai ineteresante știri care au apărut, din 2008 încoace, pe site-ul 24auto.ro. Aici se regăsesc poveștile celui mai vechi automobil funcțional propulsat cu ajutorul aburului până la vehiculele viitorului, electrice și conectate.

”M-am gândit, inițial, să fac o selecție cu cele mai interesante titluri. Au fost mai multe decât m-aș fi așteptat. Am început să cern, să tot cern. Mi-am dat seama că este păcat să renunț la atâtea subiecte interesante. Inițial, le-am grupat pe un suport electronic și mă gândeam să le multiplic și să le dau celor pasionați Apoi, povestind cu amicii mei din domeniul auto, am găsit sprijinul și a venit ideea unei cărți. Mi-au promis sprijinul și astfel, printr-o întâmplare fericită, a apărut această carte”, a declarat Eugen Cocea.

Acesta a susținut că volumul este o ”carte de suflet”, pentru că nu tratează nu numai cele petrecute în perioada 2008 -2018, ci sunt materiale despre istoria automobilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.