Jimbolia rocks: The Hidden Jester pregătește albumul de debut VIDEO

Jimbolia rocks: The Hidden Jester pregătește albumul de debut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Luna septembrie va aduce în fața melomanilor un album discografic realizat în Jimbolia, de proiectul The Hidden Jester. Proiectul muzical a luat nastere la mijlocul anului trecut, la inițiativa lui Cristian Tuca, cunoscut melomanilor datorită activității sale în formații ca AIM sau Overtone.

„Profitând de faptul că AIM s-a desfințat, iar Overtone a intrat într-o mică pauză din diverse cauze, m-am gândit să transpun într-un album diverse idei adunate de-a lungul timpului. M-am apucat de treabă și la începutul acestui an, materialul era înregistrat în proporție de 80%. Completarea până la sută la sută a fost făcută prin cooptarea lui Florin Crâncu (Punu), la tobe. De acemenea l-am invitat și pe Adrian Petruț (AIM, Overtone) cu vocea la una dintre piese, dealtfel singura cu voce de pe acest album“, a spus Cristian Tuca.

Formaţia AIM din Jimbolia a a fost fondată în anul 1997, după mai multe schimbări de componenţă şi denumire, în formula Cristian Tucă (chitară), Adrian Cioară (bass), Richard Maser (baterie), Edmund Botezatu (chitară) şi Adrian Petruţ (voce).


Primele lor înregistrări au avut loc în anul 2000, dar din cauza calităţii proaste a instrumentelor şi a aparaturii utilizate, acestea n-au mai fost utilizate. În paralel, AIM şi-a început activitatea concertistică, în cluburile din Timişoara şi Jimbolia.  Albumul de debut al proiectului The Hidden Jester va fi lansat în luna septembrie și poartă numele de „Mr. Anderson’s Journey Trough Various States Of Mind“.

„Materialul fiind aproapegata s-a ajuns la momentul in care trebuia și un nume pentru acest proiect. La The Hidden Jester s-a ajuns pornind de la ideea că proiectul era unul născut mai mult din distracție și artistul trebuia să fie mai discret, mai în spate, mai ascuns. Datorită faptului că unii prieteni îmi spun Mr. Andreson, așa s-a ajuns la titlul acestui album. Este un album conceptual mesajul pieselor fiind trăirile domnului Anderson, acesta trecând printr-o perioadă dificilă a vieții“, a mai spus Cristian Tuca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.