Ripensia a fost răpusă de fraţii Herea în Pantelimon. Roş-galbenii nu vor...

Ripensia a fost răpusă de fraţii Herea în Pantelimon. Roş-galbenii nu vor miza pe un tânăr abia înregimentat

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara a fost învinsă cu un scor de forfait de Metaloglobus Bucureşti în runda a 3-a a Ligii 2. Roş-galbenii au dezamăgit pe „sinteticul” din Pantelimon şi au rămas cu doar trei puncte după acest 0-3. Golurile gazdelor au fost marcate de fraţii Ovidiu şi Claudiu Herea, primul fiind autorul unei „duble”.

Alex Pelici a făcut câteva modificări importante în primul 11, dar efectele nu au fost cele dorite. În poartă a revenit Dobre, după suspendare, iar tânărul Tudor Călin a fost titular după ce ieri a fost anunţat angajamentul său pe trei sezoane cu roş-galbenii.

Gazdele din capitală au deschis scorul relativ repede, în minutul 18 Claudiu Herea a pătruns în careu şi l-a învins prima dată pe Dobre.


„Ripi” a avut o replică, dar una destul de palidă până la pauză. Iar după un început de repriză nu atât de rău, amfitrionii şi-au mărit însă avantajul. Portarul junior al oaspeţilor a degajat în Hecsko, mingea a ajuns la Cl. Herea, care şi-a servit fratele în faţa porţii, pentru 2-0 în minutul 56. Tot cei doi au fost protagoniştii ultimei reuşite, din minutul 71. Claudiu l-a servit din nou pe Ovidiu, iar acesta din urmă a îndeplinit o formalitate.

0-3 şi Ripensia rămâne doar cu victoria surprinzătoare din prima rundă, de la Piteşti. Pentru roş-galbeni urmează un duel tare acasă, cu UTA, echipă care a învins-o azi pe nou promovata din Miercurea Ciuc şi are maximum de puncte.

Iseini, la Dumbrăviţa

Dacă Tudor e ultimul sosit, un alt jucător „sub vârstă”, în schimb, mijlocaşul lateral Nafi Iseini, va fi probabil cedat Dumbrăviţei sub formă de împrumut. El sosise „liber” de la ACS Poli, echipă împotriva căreia e evoluat ieri într-un test al alb-verzilor din C (scor 3-2).

Metaloglobus: Nedelcovici – I. Ciubotaru (72, Stoianovici), L. Cazan, D. Lung, Al. Coman – R. Chiriac, An. Lungu – Ciocâlteu, Ov. Herea (cpt., 78, Ionică), R. Vîlceanu (61, Ghenovici) – Cl. Herea. Antrenor: Marius Măldărăşanu

Ripensia: Şt. Dobre – C. Lungu, Hecsko, Tînc, C. Toma (cpt.) – T. Călin, Vl. Tudorache (63, Neagu) – Monea, Zaluschi, Al. Popovici (77, A. Voinea) – M. Staicu (65, Chera). Pe bancă: Mociu – Apro, M. Fotescu, Stoi. Antrenor: Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.