Mic dejun sub clar de lună, DJ care vor mixa din căsuța...

Mic dejun sub clar de lună, DJ care vor mixa din căsuța din copac și oameni care vor dansa în grădină, la ElectroRuga de Buzad

0
DISTRIBUIȚI

electroruga buzad

Locuitorii din județul Timiș, și nu numai, sunt așteptați să participe, peste doar două săptămâni, la o nouă ediție a festivalului Electroruga de Buzad. Evenimentul are loc în perioada 30 august – 01 septembrie, iar persoanele care vor trece pragul festivalului vor avea parte de o mulțime de surprize. Astfel, pe lângă concerte și arte artistice, cei prezenți vor putea participa la activități deosebite, realizate de oameni pasionați.

Cristian Filip, organizatorul Electroruga de Buzad, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că timișorenii vor avea la dispoziție transport gratuit pentru a participa la festival, programul fiind disponibil AICI! În total, vor fi pregătite cinci scene, dintre care una într-o căsuță realizată în copac.

„Anul acesta organizăm a doua ediție. Focusul este pe muzică și ateliere. Avem în cadrul evenimentului reprezentată partea de producători locali prin Banat Brunch. Evenimentul începe vineri, de la ora 14.00, și se termină luni dimineața, la ora 03.00. În fiecare din cele trei zile vom avea patru plus o scenă la care se va cânta. Sâmbătă și duminică vom avea ateliere la care invitații pot participa în mod gratuit. Tot pe plaja pe care s-a întâmplat anul trecut va fi scena, însă am amenajat acolo și un bar și un loc de volei pe plajă și ateliere pentru copii, plus locul pentru scena mare. Pe scena mare vom avea în fiecare din cele trei zile câte trei trupe care vor cânta. Avem apoi o scenă în locația The Village, care este peste drum.


A treia scenă o avem la școala veche din Buzad, unde va fi o rulotă muzicală timp de trei zile. Practic, vor fi Dj care vor mixa de pe viniluri din rulota muzicală. De data aceasta am intrat și mai mult în sat și avem o scenă specială, unde vor aveaa loc patru numere muzicale în grădina unei persoane din sat. Amenajăm acolo un loc pe care participanții la festival vor trebui să-l descopere. Mai avem o scenă specială. Într-una din grădinile de la The Village practic construim o căsuță într-un copac, pe metal și lemn într-o grădină pe care o amenajăm ca și grădină de lounge, iar noaptea vor avea acolo loc petreceri silent, cu căști, iar DJ vor mixa din căsuța din copac, iar oamenii vor dansa în grădină”, a detaliat Cristian Filip.

De asemenea, potrivit organizatorilor, în fiecare seară a festivalului va fi organizat foc de tabără, iar unul dintre momentele speciale va consta în servirea unui mic dejun sub clar de lună, fiind puse la dispoziția celor care trec pragul evenimentului produse locale din Buzad.

În cadrul Electrorugii de la Buzad vor fi organizate și diferite ateliere, precum de grafitti, de metode alternative de fotografiere, de instrumente creative, yoga, drumeții, de producție al ciocolatei artizanale, de realizat noduri. Totodată, participanții la festival vor putea privi îndeaproape stelele și luna cu ajutorul unor telescoape.

Electroruga de Buzad îi va avea pe scenă pe: Technimatic, Rockwell, Black Sun Empire, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers, Ken Pith, Kosmic Blues, Moonlight Breakfast, Mungo’s Hi Fi, Orkid, Sam Binga, Wicked Dub Division și Alt Om, Bully, Iorga, Nipple`s Delight, Tzuc, UFe de la crew-ul Vinyl Rum Tapas and Wine (VRTW), Acetobă, VAG, Kojok, Soulheads, George Allen și Zoleevee, dar și crew-uri locale precum AnonimTM, Atelier22, Bass Request, Launmomentdat, Purge Crew și Souledout.

Prețul unui bilet începe de la 119 lei. Copiii cu vârsta sub 12 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.