Robu, din concediu, despre lucrările din zona centrală a Timișoarei: „Atacarea unui...

Robu, din concediu, despre lucrările din zona centrală a Timișoarei: „Atacarea unui front atât de larg produce, inevitabil, deranj”

1
DISTRIBUIȚI

Este haos în centrul Timișoarei după ce, în această dimineață, reprezentanții primăriei au luat decizia de a închide complet traficul pe str. Martin Luther pentru efectuarea lucrărilor de lărgire a arterelor din zonă.

Chiar și Nicolae Robu a recunoscut, printr-un mesaj postat pe Facebook, că aceste lucrări produc deranj, însă edilul susține că s-a acționat în acest mod astfel încât totul să fie finalizat până la începerea școlii.

„Atacarea unui front atât de larg produce, inevitabil, deranj. Vă cerem scuze pentru asta, dar fără, din păcate, nu se poate. Am acționat astfel pentru a finaliza totul în perioada vacanțelor/concediilor, când în oraș e mai puțină lume, în orice caz, până la începerea școlilor. Precizăm că lucrările sunt mai complexe decât par, cuprinzând inclusiv cercetări arheologice, mutări de stâlpi, semafoare, cabluri, conducte, geiger-e, realizare de sisteme de irigare a spațiilor verzi etc.


(…) Încă o dată, scuze pentru deranj și mulțumiri pentru suport! Împreună, facem Timișoara mai tare ca oricând!”, a precizat Nicolae Robu.

Vă reamintim că în această perioadă au loc lucrări de modernizare în următoarele locuri din zona centrală a Timișoarei: P-ța Punctele Cardinale, Str. Luther, Bd Revoluției -de la Str. Luther până la Str. Hector, Str. Hector, Bd I.C. Brătianu -de la Str. Hector până la Bd Michelangelo, Bd Michelangelo -de la Bd I.C. Brătianu până la Parcul Copiilor, Bd I.C. Brătianu -de la Bd Michelangelo până la P-ța Huniade, P-ța Huniade, Bd 20 Decembrie, Bd Regele Ferdinand -de la Podul Mihai Viteazu până la Bd C.D. Loga, Bd C.D. Loga -de la Bd Regele Ferdinand până la Bd 20 Decembrie.

„Pentru executarea lucrărilor de aşternere strat de uzură la obiectivul «Lucrări de reparaţii bd Revoluţiei din 1989- I.C. Brătianu- str. Michelangelo», Primăria Municipiului Timişoara anunţă că se va închide traficul rutier în perioada 21.08.2019-23.08.2019 pe str. Martin Luther, respectiv în perioada 23.08.2019, de la jumătatea zilei, până în 26.08.2019 pe str. Hector şi în Piaţa I.C. Brătianu pe sectorul care face legătura între str. Popa Şapcă şi bv. Take Ionescu. Relațiile permise: str. Popa Şapcă-Piaţa Mărăşti relaţie de dreapta, str. Oituz – str. M Luther relatie de dreapta, bv. T. Ionescu – str. Popa Șapcã 1 banda de dreapta”, a informat Primăria Timișoara, recent.

1 COMENTARIU

  1. Ce tupeu are acest primar: ne umple de amenajari inutile pline de praf, galagie si blocaj in trafic, iar el smecherul se tireste in concedii exotice la aer curat… Evident pe banii nostri ! Plus comisioanele grase din contractele inutile si supraevaluate.
    DNA sa te ia ! Doamne sa ajunga Kovesi procuror sef european, sa vezi ce ne distram cu clientela de hoti din țară. Sper sa-l ia pe Robulache si gașca, in primii zece !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.