Nicolae Robu: „M-am înfățișat lumii exact așa cum sunt. Pe de o...

Nicolae Robu: „M-am înfățișat lumii exact așa cum sunt. Pe de o parte, de-a dreptul kamikaze”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu titlul „Reflecții de concediu”, în care vorbește despre legământul pe care l-ar fi făcut cu el însuși în momentul în care a intrat în politică. Și anume, acela că „voi rămâne același, așa cum m-am făcut cunoscut dintotdeauna, că, prin felul în care mă voi manifesta, nu voi ajunge să-mi fie dor de mine însumi”. Edilul-șef susține că în ultimii unsprezece ani nu și-a dat motive de un astfel de dor, asta pentru că s-a arătat lumii exact așa cum este.

„Pe de o parte, dedicat trup și suflet, de-a dreptul kamikaze, angajamentelor, asumărilor făcute, serios, deci, la maxim -cum, altfel, aș fi putut face performanțele academice pe care le-am făcut și cum, altfel, m-aș fi putut face ales, din 1990, până în 2016, în toate rundele electorale, în cele mai înalte funcții academice, în una dintre cele mai valoroase universități ale României (UPT), (…) respectiv cum aș fi putut face performanțele în administrația publică locală pe care le-am făcut și cum, altfel, m-aș fi putut face ales primar de fiecare dată când am candidat -adică, până acum: în 2012 și 2016-, într-un oraș care nu este chiar unul oarecare, ci al treilea oraș al țării, după populație și al doilea, după multe alte criterii?!”, s-a lăudat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei vorbește în mesajul de pe Facebook și că s-a arătat lumii cu „trăirile personale”, amintind de pasiunile pentru fotbal, pentru muzică, dar și cea de a vizita diferite locuri.


Nicolae Robu mai spune că a constatat faptul că are parte de multă apreciere și simpatie procedând în acest mod, atât în Timișoara, cât și „în întreaga țară”, pentru că „mă manifest natural, că nu sunt un produs de laborator, că într-o lume în care masca e cvasiomniprezentă, eu refuz să port mască”.

În final, edilul-șef povestește că apropiații l-au sfătuit în ultima perioadă să-și pună „o mască”, idee cu care nu este de acord.

„Ei bine, am fost tentat să mă las convins. Mai mult, chiar le-am spus apropiaților că voi face cum mă sfătuiesc ei. Fiind, însă, în concediu, deci cu un pic mai mult timp dedicat mie însumi, am analizat mai bine lucrurile și am concluzionat că nu mi-aș putea ierta niciodată o asemenea cedare, în alți termeni spus, dezicerea de mine! Drept urmare, stimați timișoreni, stimați compatrioți de oriunde-ați fi, veți avea în continuare în fața dv. sub numele Robu omul Robu, așa cum e el, cu plusuri și cu minusuri, care etalează în fața dv realizări, fapte, nu vorbe și nu un produs de laborator croit să obțină voturi prin știința și arta manipulării -da, așa ceva există, astăzi, o știință și în egală măsură o artă a manipulării!”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Ăsta suferă de boala lu kalake. Se lauda singur. Lasă că de anul viitor la alegerile locale o sa devii cu adevărat kamikaze. Singur pe lumea ta, ca nu te mai alege nici moartea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.