O zonă din Timișoara în care se construiește tot mai mult va...

O zonă din Timișoara în care se construiește tot mai mult va fi modernizată. Pasul făcut de primărie

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara intenționează să modernizeze un nou cartier care a apărut în oraș, ca urmare a ritmului alert în care se construiește. Este vorba de zona Ștefan Procopiu, situată în spatele magazinului Selgros, pe Calea Aradului.

Recent, reprezentanții municipalității au scos la licitație serviciile de proiectare aferente obiectivului de investiții „Studiu de fezabilitate + proiect tehnic amenajare zona Procopiu”.


Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, se intenționează o amenajare completă a zonei, prin realizarea de trotuare, piste de bicicletă, spații verzi sau iluminat.

„Proiecte de urbanizare corectă a noilor cartiere timișorene. Timişoara se extinde în ritm alert şi trebuie să menţinem acelaşi ritm în asigurarea confortului şi siguranţei urbane în noile zone. Zona Ştefan Procopiu, situată în spatele Selgros, a devenit în câţiva ani una intens populată şi construită. După ce săptămâna trecută am finalizat sensul giratoriu Ștefan Procopiu-Tristan Tzara, am publicat în această săptămână licitaţia de proiectare pentru amenajarea completă (străzi, trotuare, piste de bicicletă, spaţii verzi, iluminat etc.) a zonei din nordul oraşului constând în străzile Horia Hulubei, Stefan Procopiu, Tristan Tzara, Eugen Coşeriu şi Marcel Iancu”, a afirmat Dan Diaconu.

Pentru serviciile de proiectare, Primăria Timișoara este dispusă să plătească 240.000 de lei. Data limită pentru primirea ofertelor este 16 septembrie, la ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.