Party, concert Grave For Sale și alte activități culturale la Embargo Hub

Party, concert Grave For Sale și alte activități culturale la Embargo Hub

0
DISTRIBUIȚI

Reîncep serile Embargo Hub la Dudeştii-Vechi. Proiectul s-a născut o dată cu cea de-a două ediție a festivalului Embargo Fest, desfășurată în perioada 16-19 mai, și a apărut din dorința de a crea evenimente culturale în zona rurală a județului Timiș. Embargo Hub se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Atelierele de graffiti, expozițiile de pictură, concerte și party-uri, degustare de produse tradiționale și spectacolele de teatru pentru copii sunt câteva dintre activitățile propuse în cadrul proiectului Embargo Hub. Un alt scop al acestui eveniment este promovarea artiștilor locali, astfel încât întreaga comunitate să retrăiască emoția Embargo Fest sub umbrela noului proiect.Prima serie de evenimente Embargo Hub a avut loc în perioada 19-20 iulie și a adunat peste 300 de într-o fostă bază agricolă, lângă gară, la Electric Băse, spaţiu special amenajat în cadrul Embargo Fest, cel mai mare festival din zona de vest rurală.

„Noi credem că viitorul acestei zone este agricultură și nu sondele de gaze și petrol”.


Acesta este mesajul Embargo în contextul în care toată Câmpia de Vest este concesionată spre exporare și exploatare de gase și petrol, deja s-au ridicat mai multe sonde în zona Jimbolia, Dudeștii-Vechi și Beba-Veche. În paralel cu Embargo Hub se desfășoară și zilele comunei, eveniment organizat de Primăria din Dudeștii-Vechi iar pe scenă din centrul comunei va urcă sâmbătă 17 august, Neda Ukraden, un artist care este foarte îndrăgit în Banat.

Embargo Hub este organizat de Asociația Culturală Embargo cu susținerea: Consiliului Județean Timiș, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, Uniunea Bulgară din Banat, Primăria Dudeștii-Vechi, Gunter Solar, Asociația Art Protocol și Emiliana West Rom.

Vineri și sâmbătă în cadrul Embargo Hub vor mixa Navzar, Midiportal, Adriano Nunez, Chriss Zahary, Zoleevee. Formația timișoreană Grave For Sale va susține un concert vineri de la ora 01. Sâmbătă la sediul UBBR din Dudeștii-Vechi de la ora 16 va avea loc „Ia Călătoare“ – expoziție de costume tradiționale și atelier de cusut organizat de Asociația Culturală ART Protocol, de la ora 17 un atelier de pictură pe față și tatuaje pentru copii, iar de la ora 18 „Ursul Păcălit de Vulpe“, de Teatrul Merlin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.