Pericol pentru locuitorii unui bloc din Timișoara, ignorat de autorități de un...

Pericol pentru locuitorii unui bloc din Timișoara, ignorat de autorități de un an și jumătate

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

O creangă pe jumătate ruptă a devenit proverbialul „drob de sare” pentru locuitorii unui bloc de pe strada Dr. Ioan Mureșan din Timișoara.

Copacul se află în spatele unui bloc, un loc preferat de copii pentru joacă, astfel că locuitorii din zonă au dorit să îndepărteze potențialul pericol. Cum orice intervenție fără autorizație le poate aduce sancțiuni, aceștia au făcut mai multe sesizări la Primăria Timișoara pentru remedierea problemei. Serviciul Spații Verzi și Locuri de Joacă din cadrul Direcției de Mediu a luat la cunoștință, oficial, în aprilie 2018, însă un an și jumătate mai târziu creanga ruptă este tot la locul ei, atârnând deaspura celor care trec prin zonă.

Ineficiența autorităților ne-a fost semnalată de o cititoare PRESSALERT.ro, îngrijorată pentru bunăstarea copiilor care se joacă în acea zonă. În răspunsul Direcției de Mediu se menționează că problema urmează să fie remediată în cursul lunii mai 2018, „în funcție de graficul de lucrări”.

1 COMENTARIU

  1. Aceiași situație este și pe str. Vlasiei, nr. 2 sc. B din Timișoara lângă tuotuar. Așteptăm să se întâmple o nenorocire și atunci ne batem în adrese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.